Heimdal vgs > Tjenester > Skolebiblioteket

Skolebiblioteket

Bibliotektjenesten ved skolen

Skolens bibliotekBiblioteket på Heimdal videregående skole er et av de mest sentrale rommene i hele bygget. Du finner det i 2. etasje like ved inngangen til allmennfløyen.

Areal
240 m2
Lesesalplasser
ca 80
Åpningstider Mandag, tirsdag, torsdag
Onsdag og fredag

På biblioteket finner du blant annet dette

Bøker Videoer/filmer PC m/internett
Tidsskrifter CD/DVD Skrivere
Aviser CD + kassetter AV-utstyr
Klipparkiv

Her kan du søke i bibliotek-basen og se hva vi har av bøker m.m. på vår skole. Utlån ordnes imidlertid på biblioteket som før.

Betjening:

Biblioteket er bemannet mandag til fredag.

Bibliotekar er Carola Peckolt.

Biblioteket er med i et samarbeidsprosjekt (SIST) mellom fylkesbiblioteket, Fagenhet for videregående opplæring og flere videregående skoler i Trondheimsområdet. Samarbeidet innebærer at vi kan søke i hverandres bokdatabaser og fjernlåne av hverandre. Fjernlån må gå via biblioteket.

Hvis du har tilgang til Internett, kan du søke i skolens bokdatabase for å se om vi har det du leter etter. Du kan da enten gå via Sør-Trøndelag fylkesbiblioteks SIST-side eller klikke her. Er du i tvil om noe, kontakt oss på skolebiblioteket.

På biblioteket kan du også søke etter annen informasjon på Internett. Hvis du vil finne fram på en enkel måte, er det best å ha en adresse å gå til. Det finnes for eksempel mange nyttige lenker på fylkesbibliotekets hjemmeside. Spør oss om du trenger hjelp. Vi har en egen perm med søketips og adresser.

Biblioteket er godt besøkt av både elever og lærere. Vi tar med glede imot tips, og vi hjelper gjerne med å skaffe til veie informasjon som er relevant for den virksomheten som drives på skolen.