Heimdal vgs > Om oss

Om oss

Elisabeth V. TandstadVelkommen til Heimdal videregående skoles hjemmesider. Vi er en relativt stor skole med mange spennende tilbud, og jeg håper du vil ha utbytte av den informasjonen vi har lagt ut.

Heimdal videregående skole er en kombinert skole. Det vil si at vi gir opplæring på flere utdanningsprogram - noen med hovedvekt på teoretiske fag, andre med hovedvekt på praktiske fag. Hos oss finner du toppidrett og musikk side om side med  vanlig klasseromsundervisning i fellesfag som norsk og matematikk. På elektro- og IKT-labene jobbes det praktisk med tanke på framtidige yrker. Det utspiller seg med andre ord et mangfold av aktiviteter hver eneste dag.

I skolens overordnede målsetting står det bl.a.:

• Heimdal videregående skole skal gjennom et høyt faglig nivå og et trygt og trivelig miljø gi alle elever et best mulig grunnlag for videre utvikling.

Læring og personlig vekst er de viktigste måla for det vi driver med. Derfor er vi opptatt av at det er faglig og pedagogisk kvalitet i opplæringa. Men for at hver enkelt elev skal få et best mulig læringsutbytte, er det også viktig med gode og trygge klassemiljø der forventninger til eget og andres læringsarbeid står i fokus. I skolestartuka legger vi derfor vekt på at nye elever skal bli kjent med hverandre og med lærerne sine og etter hvert med de krav og forventninger vi har til at alle bidrar til å skape et godt læringsmiljø.

Lykke til.

Elisabeth V. Tandstad