Heimdal vgs > Fagtilbud > Musikk > Forestillinger

Forestillinger

Tilbudet i musikk ved Heimdal videregående skole gir elevene mange utfordringer. Hvert år har musikkavdelingen en prosjektuke, der elever, lærere og profesjonelle utøvere fra musikk-, teater- og dansemiljøer i Trondheim samarbeider om en forestilling som vises for publikum.

Disse forestillingene har vært store suksesser og en inspirasjon for elever og ansatte.

Noen av prosjektene har vært samarbeidsprosjekter mellom Trondheim Katedralskole, Ringve og Heimdal videregående skoler. For ikke mange år siden framførte de sammen middelalderoperaen Carmina Burana i Olavshallen.

Messiazz

Av tidligere oppsetninger kan vi også nevne "Les Miserables", "Porgy and Bess", "Sunset Boulevard", "Ol' Blue Eyes" (en hyllest til Frank Sinatra), "Chicago", "Messiazz" (viet musikk om Messias formidlet i ulike sjangre: barokk, rock og soul), "I Got Rhythm"(George Gershwins musikk) og "Abba".