Kreative Trøndelag
Heimdal vgs > Fagtilbud > Idrettsfag > Kombinert

Kombinert

Velkommen som kombinertløper på Heimdal videregående skole og Granåsen skiteam!

Kombinert har landslinjestatus og er i dag et spisset toppidrettstilbud for alle kombinertløperne på skolen.  Les mer om spisset toppidrett her.

Idrettsfag på Heimdal vg skole:

Vårt 4-årige tilbud på Idrettsfag gjør det mulig for elever å kombinere toppidrett med utdannelse. Bestått eksamen fra utdanningsprogram for idrettsfag gir generell studiekompetanse, og det betyr at du kan søke høgskoler og universitet etter videregående skole.

Idrettsfag har de samme fellesfagene som de andre studieforberedende utdanningsprogrammene: norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag, religion og etikk, fremmedspråk, geografi og historie.

Det som skiller idrettsfag fra andre utdanningsprogram, er programfagene, som selvfølgelig dreier seg om idrett. Noen er obligatoriske, som aktivitetslære, treningslære, idrett og samfunn og treningsledelse. Andre, som toppidrett, friluftsliv m.m er valgfrie. 

Resultater:

Kombinert har gode resultater å vise til i tidenes løp. Skolen, i tett samarbeid med Granåsen skiteam, har fått fram utøvere som har tatt olympiske medaljer, VM-titler og WC-seire internasjonalt.

Trenere: Skolen har dyktige trenere. Kristian Dahl og Bjørn Kåre Ingebrigtsen har vært kombinerttrenere på skolen. (Bjørn Kåre Ingebrigtsen er i dag landslagstrener.) Kombinertutøverne våre vil også komme i kontakt med trenerne i Granåsen skiteam.  

Kontaktperson: Avdelingsleder Liv Kristin Mæhle


Utskriftsvennlig versjon