Heimdal vgs > Fagtilbud > Idrettsfag > Hopp

Hopp

Heimdal videregående skole, sammen med Trønderhopp, tilbyr kanskje landets beste tilbud for deg som ønsker å satse på hopping ved siden av å gå på videregående skole.

Hopp har landslinjestatus på Heimdal vg skole og blir også satset på gjennom Olympiatoppen og spisset toppidrett (les mer om ‘spisset toppidrett’).

For å kombinere idrett og utdanning på best mulig måte, har vi valgt å bruke ett år ekstra på gjennomføringen av idrettsfag. Opplæring over fire år gjør at det blir lettere å få gode resultater både i skolefagene og i idretten.

Dette er hva det vil si å velge idrettsfag:

Idrettsfag gjør det mulig for elever å kombinere toppidrett med utdannelse. Bestått eksamen fra utdanningsprogram for idrettsfag gir generell studiekompetanse, og det betyr at du kan søke høgskoler og universitet etter videregående skole.  Hos oss kan du også velge flere kombinasjoner av fordypning i realfag for å kunne oppnå spesiell studiekompetanse.

Ønsker du å kombinere toppidrett hopp med elektrofag, må det søkes gjestelevstatus fra hjemfylket. Ta kontakt med oss på Heimdal videregående skole om du vurderer dette.

Idrettsfag har de samme fellesfagene som de andre studieforberedende utdanningsprogrammene: norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag, religion og etikk, fremmedspråk, geografi og historie.

Som elev og skihopper på Heimdal videregående skole vil du dra god nytte av samarbeidet mellom skolen og Trønderhopp. Fordelen for dere som starter her, er at vi kan tilby et helhetlig opplegg hvor du under trening får tett oppfølging av de samme trenerne både på dagtid, kveldstid og i helger. Du vil også dra nytte av at du vil være i et hoppteam hvor du hele tiden vil kunne trene med og dra erfaringer av løpere som er eldre og mer erfarne.

Dette samarbeidet har ført til at vi har levert en rekke nye hoppere til landslag gjennom de siste 25 årene.

Trenerteamet på Heimdal vg skole og Trønderhopp består i dag av:

Hovedtrener Trønderhopp: Håvard Lie
Trenere: Geir Johnsen, Morten Solem og  Johan Martin Brandt

Kontaktperson:

-Avdelingsleder . Tel. 74 17 57 53

VELKOMMEN SOM HOPPER OG ELEV PÅ HEIMDAL VG SKOLE!